3. PEKAR FEST

 

Kompanija „PIP“ iz Novog Sada ponovo je bila domaćin trećeg po redu „Pekar Festa“.

 U prijatnoj atmosferi        turističkog kompleksa „Ribarsko ostrvo“, u Novom Sadu, 10. Decembra 2015.god.okupio se niz eminentnih  predstavnika iz pekarsko-mlinarske industrije iz Srbije i regiona. Domaćini su kroz predavanja, primere iz prakse i otvorene diskusije između predavača i slušaoca i ove godine obogatili srpsko pekarstvo svežim idejama i konstruktivnim predlozima za budućnost.

Predavači iz Srbije opet su imali su veoma zanimljive teme koje su predstavili stručnjaci iz svojih oblasti:

  • kvalitet brašna od pšenice roda 2015. – mogući problemi sa izradom pekarskih proizvoda i kako ih otkloniti;
  • aktuelna dešavanja na svetskom i regionalnom tržištu žitarica;
  • analiza tržišta pekarstva u Srbiji;
  • životni ciklus preduzeća
  • strategija formiranja cena – predator ili žrtva;

Uvodnu i pozdravnu reč 3. Pekar Festa održao je direktor Rodoljub Ivković. Posle njega prisutnima su se obratili dipl.tehnolog Saša Tanović, direktor Trgocentra – Skroz Dobra Pekara Beograd - Žarko Stanojlović, dipl.tehnolog Tatjana Milić i direktor produktne berze Novi Sad –Žarko Galetin. Učešće u gostima na predavanju, i ove godine, imali su i predstavnici Nemačke privredne komore iz Beograda.

Na samom kraju prisutnima se obratio gospodin Tomislav Bakalić iz kompanije ALLTECH SERBIA SENTA na temu “Prezentacija fabrike svežeg kvasca Alltech Serbia Senta i strateško partnerstvo Alltecha i PIP-a.”

Pauza između predavanja bila je ispunjena prezentacijom i degustacijom ukusnih pekarskih proizvoda, proizvedenih u kombinaciji sa  uzorcima sa široke palete PIP poboljšivača i pekarskih smeša. Druženje gostiju i domaćina nastavljeno je svečanom večerom i  pogodnim zabavnim programom u restoranu „Alaska barka“.

Na samom kraju programa kompanija se zahvalila svim prisutnim gostima na njihovom prisustvu i što su u vremenu velikih izazova došli da zajedničkim snagama nađemo puteve zajedničkog uspeha. Vaš PIP

TOP